-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
magmakocka #2569 üzenetére
Ez nem kitérő, hanem tömény off. Másokat egyszer kell megkérni, hogy a megfelelő topicba írjanak és átmennek oda. De Te még ahhoz is kommentárt fűzöl, hogy áttesékelnek oda, ahová a rengeteg (mélyvíztől távol álló) kérdésed tartozik.
Csak idő kérdése és pár napra/hétre hidegre tesz a moderátor. Bár amennyi felesleges dolgot osszehordtál ebben a topicban, még az is lehetlehet, hogy örökre bannolnak. -
magmakocka
aktív tag
válasz
De ha ennyire zavar hogy mondjuk 2-hetente kiterek mert ez a gondom akkor dobjatok ki nyugodtan.
Nem akartam senkit sem azzal zaklatni hogy folyton írok vagy felb@om a fárasztó mondataim miatt.
De mint mondtam tőletek tanulok. És ámulok azon hogy mennyit tanultam meg tőletek
Elhiszem hogy kitértem de nagyon, csak inkább tőletek kértem segítséget mert itt hamarabb megjön a válasz.
De tényleg, nem vettem észre hogy itt nem lehet mást írni is.. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Itt senki sem akar vitázni! Ez nem az a topik! Addig nincs is semmi gond amíg témába vágunk. Viszont egy ideje router-es és android alkalmazások topikjává változtunk. Egyszerűen nem ide való a téma. Sőt van azonnali mobilos kérdések topikja is. Ezt tartsad tiszteletben kérlek. Szelektáld a kérdéseid és tedd fel őket a megfelelő helyen. Nyilván ami ide való azt itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged