-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
Gyurmasina
üzenetére
Szia!
Ha ilyenek vannak, akkor pedig bizony egy tiszta, gyári FW ráhúzása kell.
Nem hiszem, hogy antenna kontakthiba lenne. Az elég durva
Bár pont ilyen durván hülye hibákat is produkálna, ha mégis, bár én olyat még nem láttam 
Az mit jelent, hogy aktív 3G mellett eldobja? Teljesen megszűnik a vétel, mindenestül, tehát a térerő nulla vagy nagyító?
Sajnos az én jó öreg W450-nél ez az egyik gyártási/típushiba, ami miatt szokták cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bár pont ilyen durván hülye hibákat is produkálna, ha mégis, bár én olyat még nem láttam