-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
WOT-H-A-C #438 üzenetére
Nos az a helyzet, hogy amit letöltöttem Recovery.zip-ként az 2db recovery.img tartalmazott.
Az a *.bat file amivel a felrakást indítani lehetett volna!? csak a kijelzőn csinálta meg a felrakást
a valóságban maradt a gyári
Így a "dos" parancs sor maradt a felrakáshoz sajna az első parancs nem teljesen tiszta ?ha?
jól emlékszem a fastboot volt.(szakember kérem javítani!)
A többi parancsot már feljegyeztem. Ha hazamegyek felrakom! Ahogy megfigyeltem az egész ADB engem
a régi dos rendszerre emlékeztet.
A recovery.img bemásoltam az ADB könyvtárba és innen küldtem egy parancssorral a telefonra ami éppen nyitott állapotban volt vagyis ha? jól gondolom a bootloader állapotban. Miután felment a recovery már szinte gyerekjáték volt a 4.4root.zip-et felrakni. A sima újraindítás után volt root jog. Nem kellett semmilyen x számból álló kódot beírni meg bűvészkedni!
A gyári frissítéshez használatos recovery semmi másra nem jó mert próbáltam vele takarítani de minden maradt a régiben ez azért nekem is gyanús volt! Végigment a csík azt írta minden "OK" és újraindítás után
minden maradt a régi
Na végig olvasva nekem is zavaros ez az egyszerű tulajdonképpen "másolás" művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 2042
- Fali konzol lapos tévékhez
- Építő/felújító topik
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest