- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
csabyka666 #114847 üzenetére
No, megoldódott, de volt egy érdekesség, megosztom veletek, mert szerintem nem gyakori hiba.
A Doongle X5-be egy régi, még Westel-es DOMINO kártya került. Ezt a kártyát az én Lumia 820-am egyáltalán nem látta, SIM error-t írt, egy Samsung Galaxy "valahány" látta, PIN-t kért, elvileg minden rendben volt, és ez a Doongle X5 is látszólag kezelte. A kártya ezer meg egy éves, csak 2G-t tudott a telefon használni, és itt jön számomra az érdekesség - ha benne volt a kártya, eldobálta a WiFi-t. Amint kivettük, és offline módba kapcsoltuk be a telefont, stabilan tartja a WiFi-t.
Egy forintot nem adtam volna rá, hogy ez problémát okozhat a WiFi-nél, de hát ma is okosodtam.
Köszi a tanácsot, most már lezárt képernyő mellett is stabil a WiFi, nem kapcsolódik le.
-
@ tahepa, @ Outlander:
Köszi szépen, megpróbáljuk! Jelentkezem majd.
-
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Doogee X5 telefon, most lett vásárolva, 5.1-es droid van rajta. 1 SIM van benne, ezen a mobilnet ki van kapcsolva, WiFi-n szeretnék használni rajta a netet, viszont olyat produkál, hogy ha használatban van, akkor tartja a WiFi-t, de ha egy fél órára lerakják (képernyőzárral), akkor amikor felnyitják, már nincs fenn a WiFi-n, valamiért eldobja. Ezt a WiFi router közvetlen közelében is csinálja. A lefedettség a házban kielégítő, nem az a gond. A router éppen lehet rossz, de lóg rajta két másik droidos teló, azokat nem dobja le...
Azért lenne fontos, mert a Viber és a Messenger így értelmét veszíti hogy nem jelez a telefon.
Arra gondoltam, hogy nincs valami beállítási lehetőség, energiagazdálkodás, bármi, ami miatt eldobhatja? Nem értek a rendszerhez, WP-s telóm van, szóval bízom benne, ti tudtok nekem segíteni!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest