- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
válasz
GIJoe #103735 üzenetére
Szia!
Milyen frissítésre gondolsz? Mikor először bekapcsoltuk, kiírt vmit, de én nem nyomtam rá. Lehet a nejem megtette.
Ő nem szokott semmit letölteni, csak telefonál meg böngészik.
Gyári visszaállítás nem volt, de nem mentettem le a rom-ot. Akkor ezt már ne is tegyem? Keressek egyet a gyártótól? -
djherby
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Ma reggel a nejem telefonja (Cubot S200) nem kapcsolódott a wifi hálózatra.
Ki-be kapcsoltam a wifit, újraindítottam. Látja a "szolgáltatókat", de nem akar csatlakozni. Látott már vki ilyet?
Remélem nem hardveres gond.Várom a válaszokat, ötleteket.
Előre is köszi!
-
djherby
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Az asszonynak lesz, meg nekem. Neki egy Doogee DG130-at néztem ki, míg én egy Thl T5S-t vennék. Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy helyről rendelem őket, akkor a szállítási költség egy lesz (egy dobozba rakják)? Vagy számoljak külön? Mert ha így lenne, akkor a Thl-t én innen venném: http://www.thlphone.com . Ismeri őket vki, vagy rendelt már innen?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest