-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
Kereskedő függő mikor válaszolnak.
Nekem volt, hogy azonnal visszaírtak mihelyst éjjel elküldtem a mondókám. Mint kiderült azért, mert Ázsiában épp akkor voltak túl a reggeli kávén.
Más kereskedők és/vagy gyártók s*arnak a dologra, 4 napja én is garis választ várok, valamint régebbi firmware ügyében is hiába zaklatok másik forgalmazót... Ahogy egy komám mondja mindig: "sémmi az egísz" -
gabee jr
tag
válasz
citkar #55930 üzenetére
Az árusítást NEM lehet betiltatni. Azt egész biztos nem teheti meg egy ország sem, különféle EU és egyéb szabályzások miatt.
Viszont, a szerzői, jogi és licencdíjak bevezetésével (az adó és a vám után...) elképzelhető, hogy fognak élni az érintett országok, ha ilyen agresszív ütemben folyik a csájna fóne terjeszkedés.
Majd akkor kétszer is meggondolja az ember, hogy vegyen-e Kínából mobilt vagy tabletet. -
gabee jr
tag
Gyakorlatilag ellepi az öreg kontinenst az Ázsiából érkező olcsó mobil. Ezt már egy alsós is tudja, akinek legalább egy "kínai mobilos" családtagja van. Ez nem feltétlenül baj, nekünk...
De!
Az már igen (nem nekünk), hogy a követhetetlen számú kínai telefon és tablet gyártó egy cent jog és licencdíjat nem fizet meglátásom szerint a készülékei után. (és valószínű így is van!)Az érintőkijelző, vagy az oldalra elhúzós "feloldás", a GPRS technológia, a gördülő menü (és hadd ne soroljam a millió szabványt) mind egy bizonyos jogtulajdonos tulajdona. Ergo, ha használni akarod, akkor tejelj neki, ez így működik. Ezt az ismert piaci szereplők kifizetik, mert nincs más választásuk, míg a kínaiak egész biztos nem. Na, előbb-utóbb ennek a végére fognak pontot tenni. Mert ahogy a mondás tartja, minden jónak vége szakad egyszer.
-
gabee jr
tag
Aki mostanában akar telefont venni (200 dollár plusz posta környékén) már NFC-s, ultravékony, full HD-s, gorilla glass 2.0-ás telefont is kap például az itthon nem oly népszerű iNew V szériából.
Itt egy kis gusztusos V3. Szerelem első látásra...
Nagyon jönnek fel a kínai mobilok.
Pár hónapbon belül itt nagy botrány lesz, ha ez a tendencia folytatódik. -
gabee jr
tag
iNew I4000 típusú telefon téglából, mobiltelefonná történő alakításában kérnék tiszttel segítséget.
Ahogy a gyártó linkelt oldalának alján többeknél is olvasható, egy rendszerfrissítés után a teló nem kapcsol be többet, nincs factory/recovery mód, nincs semmi kontakt a tepsivel. Ugyan ez van itt is.
Töltéskor világít a piros visszajelző LED, de a képernyő sötét marad, kontakt nincs.
Akksi nélkül (de csak úgy!) a windows felismeri, sőt telepíti is az MTK6589 driverét azt' ennyi.Flashtool-ban annyit érek el, hogy miután alátettem a scatter file-t beállítottam a high speed-et és az USB kapcsolatot majd BÁRMIT nyomok "format", vagy "firmware update" vagy "download" megtalálja az eszközt COM11-es porton, de a folyamatjelző végigszalad és ezzel a hibaüzenettel kiszáll a program:
Readback-re ugyan ezt a hibaüzenetet kapom, mikor hajnalban próbaként a boot.img file-t akartam kinyerni a telefonból.Cappa mesterrel már egyeztetek közben, de mivel elfoglalt (amit megértek) mástól is elkelne némi segítség vagy hasznos tipp. Nem lett félreflashelve, nem volt áramszünet sem hibaüzenet az utolsó frissítés után.
Aki kihívást keres megtalálta.
Köszönet mindennemű segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest