Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
szia
ezt: "GPS Test"bluetoot-os gps kütyühöz,meg ez vált be nálam:"Bluetooth GPS Provider"
-
Tegla80
addikt
válasz
bigrock #36952 üzenetére
szia
nekem egy Holux külső antenna van rárakva a telóra bluetooth-on és minden segítség nélkül 1m-re pozicionál csak ezzel. (32 csatornás elvileg,de nekem a dobozon 51csatornás felirat van .) sok bluetooth os eszközzel használtam már gond nélkül.Gyári navikat is megszégyenít,gyengék hozzá képest ez tuti . (alagútban ez is elmegy,de sehol máshol)
holnap rakok majd be képet ha gondolod,csak jelenleg csupasz a telóm, mert ép most frissítettem(volna,de nem akar valamiért.)
-
Tegla80
addikt
sziasztok
lenne egy bluetooth-os problémám egy Prestigio val,("kihal belőle") "hsz"
Valaki szaki mondana valami okosat nekem.
THX -
Tegla80
addikt
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem
Mi a "vállalható minimum" jelenleg tab-ból?
(netezni , YT,face,böngészés, stb , játék,csak alap "gyári" max.)
Van itthon 1 Prestigio pro-duo anyunak és apu is nyomkodja néha.
Neki néznék valamit,de 36 ért nem igazán tudok jelenleg.
Van valami amivel ,megtudnám lepni és nem érezné úgy,h "gagyibbat" kapott.
(vagy várok még 1 hónapot és akkor futi a Prestigio,lehet ez lesz)
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest