- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miles.co
csendes tag
válasz
jmuranyi #132373 üzenetére
Hm, erdekes elgondolas, de amugy szerintem jo allapotu az akksi, telefonalok, nyomkodom, wifizek, 1,5-2 napot nagyjabol kibir toltes nelkul.
Szerintem mas problema lesz itt, mert egyebkent kiprobaltam,hogy csak a gps-es helymeghatarozast engedem, az internetes pontositast nem,de nem jartam sikerrel, igy is eldobja a mobilhalozatot 10-20 percre...ami amugy eleg idegesito, mert valamikor mutatja,hogy kb. 5 perc mulva minden oke, majd telefonalnek, es beszelgetes kozben bont le es nem elerhetoek a Simkartyat, stb.
Szerintem kap egy uj firmware-t, igy biztos leszek,hogy a szoftver nem valami egyeni fözött cucc, vagy teszek ra en fözöttet, aztan ha igy sem javul a helyzet, akkor levesbe vele, mert igy nem hasznalhato. -
miles.co
csendes tag
Sziasztok.
En egy problemaval fordulnek hozzatok. (jobban passzolo topik ajanlasnak is orulok)
Adott egy telefon, Acer E39 Liquid, 3 Simkartyaval, Android 4.4.2.
Mindene mukodik egyesevel, de amikor gps bekapcsolom es emellett a mobil internet is be van kapcsolva akkor eldobja a mobil-halozatot, es kb 15 percig probalja a Simkartyakat ujra beolvasni es ujra a mobilhalozatra csatlakozni. Persze ha kikapcsolom a gps-t, akkor 15 perc utan helyreall a rend, van mobilnet, es tudok telefonalni is ujra..amig nem kapcsolom be ujra a gps-t.
Forditva is ez van, offline navigacio mukodik, telefonalni is tudok,, de ha bekapcsolom a mobilnetet akkor ugyanez a jelenseg megy vegbe.
Esetleg otlete / tapasztalata valakinek?
Igy hasznalom egy ideje, amugy hasznalt telefonkent kerult hozzam, es nem fözött rommal.
Ha maga a telefon rossz, hat igy jartam, csak ha egy kapcsolon mulik akkor megis sokat konnyitene a dolgon.
Koszi,ha elolvastad. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest