- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Fujifilm X
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
A tiéd.
Kisebb lefedettségű területeken sugároz a Voda 3g netet tudomásom szerint. De nem volt még itt olyan ember,aki azt mondta volna,hogy itt és itt lehet telefonálni,de net nincs mert csak 2100 3g-m van.(Ha volt nem emlékszem.) Ha megjön a Newman N2 ki próbálom,mert az csak 2100-at tud.
Csak hozzá tenném,hogy én egy kis városban lakok,(Miskolc) Nekem itthon a Vodának lakáson belül meg van a max letöltési sebesség környéke amit a szolgáltató enged,tőlem 1,5 kilométerrel feljebb meg a telefonáláshoz is ki kell menni a házból,annyira nincs térerő. És nem a legcsóribb része ez a városnak.
Lakáson belül nekem például nincs T-s 3G. Telenor megint tudja a maximumot.
vadkörte
(őstag)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest