- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosgal
tag
válasz
Old FatBoy #35150 üzenetére
Szia!
A kijelző nagyon jó minőségű, még direkt napfényben is jól olvasható, persze csak maximális fényerőn.
Fólia nélkül elég újlenyomatmágnes. 2 hétig használtam így, az újlenyomatot gyűjtötte nagyon, viszont zsebben hordva nem karcolódott. Ennek ellenére én nem találtam olyan infót hogy gg-s lenne vagy bármilyen karcálló üveges.
Az akksija S3 után szinte hihetetlenül jól tartja magát. Munkahelyen elég sok szabadidőm van, amit telefonozással töltök, film, zene, internet (3g). Az S3 simán lemerült műszak végére, ezt még nem sikerült lemerítenem. Visszafogott használattal sima 2 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest