-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
postasbeci #123982 üzenetére
Keress rá itt, illetve a saját fórumában. Én konkrétan a gyenge kamera - és a beígért, de többször csúsztatott - gyári frissítés hiánya miatt adtam el úgy, hogy a méretével, sebességével, akkujával teljesen elégedett voltam. Egy (akkor jóval olcsóbb) Meizu M2 Note váltotta és a képek közötti különbséget zongorázni lehetett volna. Nekem más kamera appokkal sem sikerült vállalható képeket automata üzemmódban összehozni, az pedig, hogy minden kép előtt a kamera beállításokkal játszak, nem az én világom.
-
beg
veterán
válasz
postasbeci #123985 üzenetére
Árcédulától elvárt minőség alatt teljesít a kamera egy picivel. Viszont kézi beállításokkal és másik kamera szoftverrel átlagra hozható.
-
törölt tag
válasz
postasbeci #123985 üzenetére
Vedd nyugodtan.
Kamera teljesen vállalható - persze az 6-700k-s tükrös gépekhez képest tényleg pocsék...
5.1 gyári rom van hozzá, ha nem jó, akkor ott az örök stabil 4.4.4
De főzöttben van sokféle.
Erős, megbízható, gyors, jó kijelző, jó üzemidő.
Tudtommal 24 hó gari.
Én már jó ideje használom, és nem tudnék helyette értelmes alternatívát, ennyiért meg főleg. -
b0bcat
addikt
válasz
postasbeci #123982 üzenetére
Sajnos az "átlagos" is nagyon tág fogalom.
Az "átlagos" 100 dollár körüli kínai telefon kamerája a többség szerint pocsék minőségű képeket lő.
-
rjg
őstag
válasz
postasbeci #123974 üzenetére
Ha a pocsék kamera és a gyártói frissítés, támogatás hiánya nem zavar, akkor simán.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
postasbeci #123974 üzenetére
Szerintem simán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged