-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
vertigosbox #33443 üzenetére
Helló!
Ha az Etotalk romot be tudod szerezni,lehet,hogy újra fel kéne tenni. Van fent recovery?
Még új vagyok a témában,ezért kérdezném a tapasztaltabb Tagokat, mi a véleményük? -
FunkyBoy
tag
válasz
Nekem az oldotta meg a problémát, hogy gépre kötöttem adatkábellel és a driverek telepítése közben már kibillent ebből a körkörös boot-ból, de látom már közben megoldottad.
üdv.:
F -
SUPREME7
őstag
válasz
vertigosbox #33465 üzenetére
Sajnos ennél okosabbat nem tudok, legalábbis ilyen egyszerűt. Biztos elő lehet túrni a system mappából a fájlt/képet ami az etotalkos logót adja, de így passz.
-
vertigosbox
csendes tag
válasz
vertigosbox #33464 üzenetére
Bocsánat a kijelentkező képernyő ugyanúgy etotalk a bejelentkező megszünt....félsiker
-
SUPREME7
őstag
válasz
vertigosbox #33449 üzenetére
Tedd fel a Boot animations-t, és az opciók/preferences menüben katt a disable boot animation-re
-
SUPREME7
őstag
válasz
Laikusként factory resetet?
Ha be tudsz lépni a recovery-be, akkor csinálj még egy factory resetet + wipe cache, dalvik cache, hátha magára talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged