- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunkyBoy
tag
válasz
vertigosbox #33443 üzenetére
Nekem az oldotta meg a problémát, hogy gépre kötöttem adatkábellel és a driverek telepítése közben már kibillent ebből a körkörös boot-ból, de látom már közben megoldottad.
üdv.:
F -
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Kezdő china phone kedvelőként figyelgetem én is a piacot és a fórumot az utóbbi időszakban. Nagyon ideális jelöltnek tartottam a G4 adv.-ot, de a folyamatos halasztgatás miatt én is másban kezdek gondolkodni. Sajnos 4,7" HD-ban nem nagyon találtam alternatívát ilyen paraméterekkel ezért én is eggyel nagyobb méretben az x2 Turbo-t figyelgetem és ennek kapcsán találtam egy jópofa kis videót ahol megnyúzzák kicsit.
(elég biztatónak tűnik)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wv3FFbnVt8cüdv.:
FB
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest