-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Igen, én is ettől akadok ki!
3 helyen 4 félét olvasok ugyan arról a telefonról. A kedvencem az volt, amikor egy hirdetésben 3 különböző eszközről volt fénykép. Amiből 1 szerintem az volt amiről koppintották, egy meg talán a látványterve, amilyenre elképzelték és 3. meg remélhetőleg az adott telefon, de csak nyomokban egyeztek meg a képek...Ilyen feliratos, hazudozós dolog nállam ott verte ki a biztit, amikor az egyik kamerája mellé azt írták, hogy HD camera. De itt a HD nem azt jelentette, hogy olyan videót vesz fel, hanem fényképezni fényképez 1920x1080-ban...
És a nylevekkel is a kavarás... Valamihez van betűkészlet, másik itt-ott már magyar...
Azt nem értem, vannak rendesen magyar menüs droid-os telefonok, annak a nyelvi fájlát nem lehet valahogyan átültetni??1x volt a kezemben egy dual sim-es i4 koppintás...
- A kijelző csak foltokban érzékelt
- 3 nyelvű volt, de azt egyszerre használta. Néha magyar volt 1-1 felirat, de voltak angol és kínai feliratok is
Egyszerűen egy használhatattlan vacak volt...
Igaz, ez nem droidos, hanem valami más volt.Bár, hallottam olyanról is, hogy csak lekoppintják a droid kezelőfelületét, és közben meg valami java-s vacak futt rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest