Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170
üzenetére
Ha nem kell a 3G, akkor a C11 is jó választás.
A Cubot csak akkor nem jó, ha kell a 3G, mert nem tud itteni 3G-t. Tehát ha neked nem fontos a 3G, akkor mindkét készülék jó választás lehet. 
Elméletileg a DG300 jobb választás (feltételezve, hogy valóban IPS kijelző van benne, amire van némi esély, hogy kamu, mert kínai barátaink szeretik rámondani a "sima TFT"-re is - ezzel szemben a Cubot-ban biztosan IPS van), hiszen tud európai 3G-t. Én azért nem a Doogee-t választottam, hanem a C11-et, mert számomra fontos, hogy mindkét SIM foglalat normál méretű legyen.
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170
üzenetére
A Geekbuying-nál kapni. Én is onnan rendeltem.

De ilyet csak akkor rendelj, ha nincs szükséged 3G mobilnetre! (A lassabb mobilnet megy rajta, de a 3G-je nem kompatibilis az ajrópai rendszerrel.
)Magyar nyelv természetesen alapból van rajta.
És a Play áruházat sem kell külön feltenni rá, mert rajta van. És működik. Ahogyan a naptár szinkronizáció is alapból (ami több kínai csodán nálam nem működött korábban). 
-
b0bcat
addikt
válasz
Gergő170
üzenetére
Én is gondolkodtam, hogy ilyet vegyek vagy Cubot C11-et, és végül leginkább azért döntöttem az utóbbi mellett - tudva, hogy nem 3G képes, mint a másik -, mert a Doogee-ban a két SIM közül az egyik micro.
Meg aztán a Cubot egy ismertebb márka. Eddig úgy fest, jó választás volt a C11. 
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Cubot csak akkor nem jó, ha kell a 3G, mert nem tud itteni 3G-t. Tehát ha neked nem fontos a 3G, akkor mindkét készülék jó választás lehet. 
)
Meg aztán a Cubot egy ismertebb márka. Eddig úgy fest, jó választás volt a C11.