Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Akciókamerák
- Gaming notebook topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
LionRampant
üzenetére
Üdv! Véleményem szerint ZOPO ZP910 a te telefonod. Pontosabban valamelyik OEM változata, ami gyakorlatjlag 100%-ig ugyan az, csak a caesar a9600-hoz 2db 3000-es akkut kapsz, míg a zopohoz "csak" 1db 2300as akkut mellékelnek. Ezzel az erõforrás probléma meg is van oldva.. fõleg ugyebàr játékra. Következõ érvem az az, hogy ezek a jelenlegi SoC-ok nem fullHD re vannak kitalálva. Szerintem a qHD felbontás elég játékra, ugyebár ebben az árkategóriában, amit megadtál. Ez egy 5.3"-os os telefon, melyre már azt lehet mondani, hogy kényelmes mind játékra, mind böngészésre. Az MT6589 pexig tökéletesen kihajtja a játékokat. pl Real Racing 3 vígan akadásmentesen megy som ellenféllel is, porban is füstben is. Én elhiszem, hogy fullHD ben sokkal szebbek a játékok, de azt 50-60k ért egyik telefon sem bírja meghajtani. Egyébként ez volt az én szempontom is, és mindezek mellett csodajó videòt is készít. Bátran adom a szavamat a Caesar A9600 mellett, amely Hero H9500+ néven is elérhetõ. Mivel OEM Zoporól van szó, a minõség garantált!
-
zjani007
csendes tag
válasz
LionRampant
üzenetére
Szerintem a ZTE v967s jó választás, a gyártó (támogatottság), QHD <–> játékok, akksi tekintetében.
-
zjani007
csendes tag
válasz
LionRampant
üzenetére
Ha játékra akkor MT6589 Quad core.
Kicsit pontosítanod kellene, mondjuk a kijelző mérete, felbontása alapján.
Ha van néhány szimpatikusabb, dobd ide be őket és biztosan kapsz véleményeket a kiszemeltekről.
-
FatalEror
addikt
válasz
LionRampant
üzenetére
Hát akkor szerintem maradjunk a HD felbontásnál,szóval THL W8/HDC One NewMan K1 Lenovo A820 UMI X1S Feiteng H9500
-
Fandango
veterán
válasz
LionRampant
üzenetére
Kicsit jobban korulirhatnad mik az igenyeid (pl milyen jatekok, mekkora kijelzo), mert ebbe a topicba lenyegeben a kinai csodakeszulekekrol van szo, es ezekbol van annyi mint egen a csillag, konnyebb lenne ajanlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest