-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
tramdriver83 #330 üzenetére
Utána kell olvasni GSM- és webáruházak fórumán, stb. A google is a barátod pl. bíroad telefon típusát meg mellé, hogy nokia accumulator és hátha kidob valamit. Én az enyémnél nem néztem utána, privát szerencse, hogy megláttam haveromnál, hogy az N97-ben is ugyan ilyen akksi van, Csak egy kicsit vastagabb.
De simán belefér.
-
tramdriver83
csendes tag
válasz
tramdriver83 #322 üzenetére
Kösz az infót. Akkor már értem mért adnak alapból két aksit.
Csak az a kérdés, hogy miből lehet megállapítani, hogy az adott modell alkalmas-e más akkumlátorral való működésre, és ha igen pontosan melyik típus számu kell hozzá. Mert állítólag a Nokiás akkumlátorokkal használhatók, na de abból van egy pár fajta.
-
jFox
addikt
válasz
tramdriver83 #320 üzenetére
Én is szemezgettem egy ilyennel, de aztán csak a full érintőset választottam. Az egyik lényeg, hogy olyat néz ki, amibe bele passzol valamelyik neves gyártó akksija. Mert amit gyárilag adnak hozzá, az harmat gyenge. Hiába van ráírva ezersokszáz mAh, a fele jó ha igaz. Amit én vettem (FG8) abba pl. belemegy a Nokia BP-4L -es akksi. Ezzel 2 napig bírja a teló, amit gyárilag adtak hozzá azzal szűken 1 nap.
Azért nem mindegy. -
allando
tag
válasz
tramdriver83 #320 üzenetére
Szerintem egyszerübb kínai oldalon rendelned ( olcsóbb) Ez sem raktárkészletről szállítja.
Csak annyi, hogy itt magyar nyelvű a weblap felülete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest