- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tramdriver83
csendes tag
válasz
tramdriver83 #322 üzenetére
Kösz az infót. Akkor már értem mért adnak alapból két aksit.
Csak az a kérdés, hogy miből lehet megállapítani, hogy az adott modell alkalmas-e más akkumlátorral való működésre, és ha igen pontosan melyik típus számu kell hozzá. Mert állítólag a Nokiás akkumlátorokkal használhatók, na de abból van egy pár fajta.
-
tramdriver83
csendes tag
Gondolod, Ahogy nézegettem az árakat túl nagy különbség nincs, mert postaköltséggel együtt olyan 100 - 110usa dollár, ami a mai árfolyamon 24 - 25 ezer. Ráadásul az angolnyelvtudásom finoman szólva is hiányos, a kínairól már nem is beszélve. És a legtöbb magyar eladó úgy írja ha gond van a telóval először ők megnézik és ha olyan a hiba amit ők nem tudnak orvosolni csak akkor küldik vissza a gyártónak. Amit persze én fizetek. Hát nem tudom. És maga a készülék lehet hinni az adatoknak amit, írnak róla szerinted? Az is feltűnt, hogy valamelyik eladó 1 míg más 2db akkumlátorral adja, pedig szerintem a gyártó alapból kettőt ad.
-
tramdriver83
csendes tag
Üdv. Én is erősen gondolkodom egy androidos dual sim-es telón. Ez az ár érték arányt tekintve elfogadható lenne. Csak kérdés mennyire rizikós belevágni. Ti mit gondoltok? Köszönöm a választ. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest