Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem volt egyszerű... Miután cds cd1000 nevén nem találtam nekiálltam sajátot gyártani, de mikor nem akart visszamászni a telóra keresgéltem tovább. És nagy véletlen megtudtam, h ez a teló a Chigon A720 klónja. Miérdekes? Klónteló klónja...
Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá. -
b0bcat
addikt
"Azt is olvastam valahol, hogy a Changjiang egy gyártó, aki több márkát gyárt."
Nem egészen. A gyártót Actwell-nek hívják, és olyan cégeknek gyárt, mint a THL, a Zopo vagy a Changjiang. Van pl. ez az 5,7 collos tepsijük, ami THL W7, Zopo ZP950 és Changjiang N7300 néven is fut.
-
pmikloska
aktív tag
Fektetve nézve? Mert úgy nagyon rossz netezni egy telefonon, normál álló nézetben meg tökmindegy. Szerintem ne vacakolj ezen, mert lehet, hogy így jobb telefont kapsz, vagy jobb áron stb.
Jah, a 800-ból is lemenne a böngésző felső sávja és az értesítési sáv.
Csak jót akarok, hidd el, nem kötekedésképpen írtam most ezeket. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem nincs is ilyen kétkártyás telefon még a piacon,talán a Jiayu g4 de még azt se árulják sehol és csak 4,7"-os
Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá.