- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Shia-ko #137453 üzenetére
A Meizu 15 (vagy Meizu 15 lite) is viszonylag kis méretű fizikálisan (143 x 72 x 7.3 mm), hiába 5,46" méretű kijelzője van. Árban, teljesítményben nem tudom mit terveztél (a lite bő 200, a sima bő 300 USD), nem a legolcsóbb kategóriájában, de azért nem rossz, nekem felkeltette a figyelmem (a sima, nem a lite).
-
maczera
aktív tag
válasz
Shia-ko #137450 üzenetére
A Redmi 4X óta minden nagyobb lett. Legalábbis hosszabb .... Ezen az oldalon lehet összehasonlítani a telefonok méreteit.
-
maczera
aktív tag
válasz
Shia-ko #137447 üzenetére
Kellemes méretű a Meizu Pro 7 ami most akciós az EUstocknál, nem tudom, kinek van tapasztalata vele.
Csak picivel nagyobb a Mi A2 Lite, ami árban is hasonló. Ebben a SOC és a kamera viszont gyengébb, mint a Redmi Note 5-ben, tehát érdemes volna inkább megbarátkozni a nagyobb mérettel... -
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #31739 üzenetére
Sziasztok!
Jó lenne valami normális dual sim-es telefonhoz jutni, mert ezek a samsungok erősen gyorsítják az ősz hajszálaim megjelenését.
Ami fontos, hogy stabilan és gyorsan kezelje mindkét hálózatot. Tudjak SIM-váltás nélkül hívást és üzenetet fogadni mindkét kártyán, és amennyiben hívás indításnál váltanom kell, az se járjon újraindítással.
Ezen kívül a GPS használhatósága fontos. Jelenleg egy iGo-m van, jó lenne ha ugyanez elfutna rajta egy pontos vevővel. Nincs szükség óriási kijelzőre, 4in-es kijelző is elég már.
Normál méretű SIM helyek. (Mondjuk biztos ki tudom őket cseréltetni, de nem maceráznék, ha nem muszáj.
SMS, hívásindítás, GPS alkalomadtán web és e-mail, főleg wi-fi-n, néha mobilneten. Zene, videó lényegtelen; fotó elvétve, ha nincs kéznél fényképezőgép; játék esetleg, mint mérges madarak vagy valami kártyajáték, semmi komoly.
Néztem a ThL W8 tesztet, csinos, de éppúgy jöhetne pl. Lenovo is, ha már úgyis egész életembe Lenovo/IBM noteszeket használok. Illetve bármi, ami strapabíró, mert nem szeretném évente cserélgetni.Köszi előre is!
Erre lenne valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Subaru topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest