- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
Atomcsirke #99413 üzenetére
Ulefone Be Pro 2600 mAh-s, tegnap 5 óra 10 perc képernyőidővel (vegyes használat: böngészés, fb, instagram, telefonálás, voip telefonálás, játék és ebook olvasás) ment töltőre a nap végén 19%-os állapotban.
-
válasz
Eddig 25 perc telt el és 7%-ot csökkent az akku 91-ről 84%-ra. Ez kb 6 órás wifin keresztüli youtube videózást jelent. Azért majd megnézem egy óra után is...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Semmi baja az akkunak. Tökéletes az üzemidő.
-
válasz
Én nem tapasztaltam akku gyengeséget. Messze jobban bírja, mint pl a ZTE Blade S6...
Most 91%-nál benyomtam neki egy "és megont dühbe jövünk' youtube videót, hadd csiporogjon a háttérben, aztán egy óra múlva leállítom, meglátom, mennyit merül (kijelző nagyon erős fényű, felhúztam úgy 45%-ra, de akkor az már bőven elég). -
válasz
Dupla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest