Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
válasz
Laza...
üzenetére
Nem ez nem volt bonyolult kérdés... Csak gondoltam meginterjúvolok valakit egyszer, hogy mit lehet itthon használni és mit nem. Mert pl a K3-nál is fórumoznom kellett, hogy megtudjam, hogy az SCDMA itthon nem megy, csak a WCDMA. Viszont ha egyszer valaki elmondaná, hogy mik azok, amik itthon mennek, és mik azok amik nem, akkor nem kellene minden egyes telefonnál írnom egy fórumra, hogy valaki segítsen, és mondj meg, hogy ez működne-e itthon...
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.és köszönet a gyors segítségért, kedves tőletek

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézzétek el nekem, én totál nem értek a telefonokhoz, ugyanis eddig csak telefonálni használtam, és nem volt fontos, hogy ilyeneket tudjak.