Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Sajnos mind a kettőre installation aborted üzenet jött

Remélem nem ez volt az utolsó remény

-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Sőt mivel megnéztem a linkelt leírást, már okosabb lettem (sajnos már érzem ahogy a tudás akadályoz mégis
) nem is kell talán kártyaolvasóval mókolni, ha a mount USB storage menü működik 
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Értem, köszi!!! Ezek szerint akkor már pc sem kell, legalábbis program szinten. Majd este ha már kevesebb melóm lesz nekiállok.Amúgy sincs más lehetőségem, mert ugye így is csak kártyaolvasóval tudok sd kártyára másolni pc-ről, mivel a pc nem látja tároló szinten a telóm.Értesítelek, amint megcsináltam. Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) nem is kell talán kártyaolvasóval mókolni, ha a mount USB storage menü működik