-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Cappa mester aláírásában is szerepel a vasárnapi gépmentes nap, szerintem érthető. Amit én tennék a helyedben: félrevezetés miatt dispute az alin mindenféle eladónak email küldés helyett. Az ali majd dönt, azt várd meg. Sok segítséget kaptál, egyedül csak vakon szétbombázni tudtad anélkül, hogy se mentésed se tudásod nincs az összerakáshoz. Ne mástól várd a konyhakész megoldást, mert egy gyári típusnál még lenne esély rá, de a klón egy fekete lyuk, senki nem tudja milyenek a valós hardver elemei. Szóval az ali döntésben bízz, addig szerintem jegeld a projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest