-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNpusi
csendes tag
Picit össze vagyok zavarodva, mert nem teljesen értelek.
-senki nem gondolja (sztem) hogy 512 ram irreálisan kevés (sose céloztam erre).
Csak ha a cpu-t nagyon igénybe akarod venni, érdemesebb a giga ram, a cpu maximális kihasználhatóságára.
(igaz, lehet 2 megabyteon olyan függvényt írni, amivel elszórakozik jóideig)-applikációk betöltésénél a cpunak elvileg nincs szerepe, dma memóriavezérlő végzi elvileg, (ha másképp működik a technológia javítsatok ki) a cpu mást csinál, amíg a memóriavezérlő betölti az adatokat a háttértárolóról. (sávszélesség, késleltetés probléma, itt céloztam erre, cpu teljesítménye lényegtelen)
-a gyorsabb szó több jelentésű. A processzor a számítási teljesítményben gyorsabb. Ez nem feltételezi az egész gép időbeni gyorsaságát, ha a számítandó adat nem fér el a memóriában.
(gyors gép lehet egy olyan gép, amibe ssd raid tömbök vannak, 100%-ra bootolási idő asszem 7 másodperc volt valahol. Számítási kapacitás ugye fix maradt.)De ha jól értem, a te érveid az "egy alkalmazás futtatási sebesség" témájú érvelést adja ki.
Én a "több alkalmazás egyidejű futtatását" próbáltam kifejezni. Mert véleményem, hogy a több mag a párhuzamosításban éli ki magát igazán.Egy alkalmazás ami igényli a ramot, azok a hd játékok, de ez személy függő ki mire veszi a telefont.
Galaxy s3 és a 128mb ram-nál kimaradt a
mert az csak szurkálódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest