-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #88995 üzenetére
Attól, hogy te 27 colon nézed a full HD felbontást, ebből még semmi sem következik (azon túl, hogy az van előtted), neked elég, másnak nem biztos.
Nekem mindig szembetűnik a 14 colos (full HD-s) laptopról való átállás, amikor rádugom a 24 colos, szintén full HD monitort, ami ezután kifejezetten pixelesnek tűnik.Azt hozzáteszem, hogy, ha együtt nézem az 5 colos HD és full HD felbontású telefonjaim, gyakorlatilag semmilyen különbséget nem látok.
-
Mottie
őstag
válasz
Laza... #88995 üzenetére
Csak én értem úgy, hogy az adót a szolgáltató fizeti? Szerintem ez mindösszesen a korlátlan internetcsomagok megszűnését és a limitáltak drágulását fogja okozni.
#internetetmindenháztartásba
Szerk: Egyszer kipróbáltuk a (nagy) családomban a korlátozott, 14 GB-s netet (valami jó kedvezményesen volt). A 6. naptól korlátozott volt 64 kbit-re úgyhogy hónap végén le is mondtuk és mentünk vissza korlátlanra
Pedig semmilyen letöltés nem volt, mert ugye megbeszéltük, hogy kipróbáljuk milyen, ne nagyon töltögessen le senki nagyobb dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest