-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WOT-H-A-C #88483 üzenetére
F1-nél rendkívül idegesito a bekapcsológomb aminek az érzékenysége már-már vetekszik egy érintőgombbal... Illetve az új széria csökkentett órajelű procival érkezik (1,3GHz -> 1GHz). Ezek miatt inkabb 29ért egy G2F pandáról (NEWBUYERCOUPON kuponkód elsőregeseknek -5% ami fedezi a vambiztositast)
-
joci86
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #88483 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nem igazán szeretném több ezer km-t utaztatni a telefont, mert valami nem ok vele, kalandor pedig végképp nem vagyok
Ha a drágább modellel voltak problémák, akkor valószínűleg az olcsóbbtól sem érdemes túl sokat várni.
Továbbá ránéztem az oldalukra, és nem találtam a DR450-es ROM-ját a support résznél (sok másiké ott van), ez hatalmas feketepont. Ilyenért Kínába visszaküldeni a telefont erős lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő