- Melyik tápegységet vegyem?
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
include777 #88368 üzenetére
5ezres kategóriával szinte mindegy, én itthon Sennheiser és BeyerDynamic nagy fejhallgatókkal próbáltam, 32 ohmos és 600 ohmos is van, a legolcsóbb volt 50e. De ez ugye egyéni ízlés kérdése is hogy mi tetszik neki.
Ráadásul én hangszerekkel előadott, énekhanggal kísért zenéket illetve klasszikus zenét is hallgatok, elektronikus vagy agyonkevergetett zenéknél is lehet hangzásbeli eltérés. Vannak olyan zenék amik bármilyen forrásból bármilyen fülessel szarul szólnak, pl. rengeteg DJ remixnek kritikán aluli a hangminősége.
A másik ami tönkreteszi a hangot, az az mp3, eredeti nagyfelbontású ogg/flac (nem mp3-ból visszakódolt) az odaver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Socket AM4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő