- SSD kibeszélő
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Androidos fejegységek
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
Nem vitatom, hogy komolyabb fülessel - és megfelelő füllel - vannak különbségek, viszont amit érzékeltetni szerettem volna, hogy az átlagosnál egy hangyányival komolyabb fülhallgatóval jó volt a hangzása a telefonnak.
(Tehát nem a benne levő dekóder megy el kapálni, hanem egyszerűen a hozzáadott fülhallgató kaki).
A tesztben bár nem írtam, de infected mushroom deeply disturbed, ossián 2 cd-s koncert acélszív száma, megadeth washington is next-elteszteltempróbálgattam a hangzást.
Nekem arra, hogy elmenjek A pontbók B pontba - és közben zenét hallgassak - megfelel a minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő