- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- 3D nyomtatás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Szipoly #87403 üzenetére
mtk droid tools azzal egy full mentés, [link] [link] itt egy leírás róla, ha ez lefutott rendesen (legyen az sd-n hely, mert oda ment először), majd flashtools-hoz is készítsd el az állományokat mtkdroiddal így lesz egy mostani állapotod.
Appokat és adatait (pl játék és játékállás) vagy titanium backup, ehhez root jog kell, vagy helium ( a helium annyiban jobb, hogy az 4.0, 4.2, 4.4 között is képes átmenteni, a titaniumnak a mentési állományai androidfüggőek, így kitkatra 4.2-röl nem lehet átvinni az appokat és adatait - nekem legalábbis nem sikerült) -
törölt tag
válasz
Szipoly #87403 üzenetére
A biztonsági mentés -t szoktam választani ami a programok között van
személyes adatok(partner, üzenet, kép, naptár, zene, könyvjelző, ) és alkalmazások mentését szoktam választani.Nekem ez elég szokott lenni.
Ha profibb megoldás kell pl ott a Titanium backup:
"A Titanium Backup nem csak az alkalmazást képes visszaállítani, hanem a hozzátartozó adatokat. Azaz nem kell újra belépni a facebook/twitter/foursqare/gowalla/miso/stb. alkalmazásokba, mert minden alkalmazás úgy kerül vissza a telefonodra, ahogy azt hagytad.
Ezenkívül a híváslistád, sms-ek, játék mentések minden egyéb beállítások is visszaállíthatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest