Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar
üzenetére
Szia! Nem az NFC-ről volt szó aminek semmi köze a nagy sebességű adatkommunikációhoz. Az hogy van buherált telefon amit felszereltek egy +kiegészítővel még nekem ad igazat!
Én azt írtam az ott olvasott adatok alapján, hogy az MTK 6592-es chip nem tartalmaz nagy sebességű LTE vagy 4G hozzáférést! Ha beleolvastok ti is rájöttök a "technikára"
Kedves "laza" kollégának üzenem, hogy én nem keresem mert nem érdekel! A belinkelt telefont néztem meg és arról az oldalon levő adatokról írtam. Ott viszont sehol nincs "buherált" chipszettről szó. Az viszont biztos ebből HA? még normálisan működik sem lesz egy normális megoldás a 4G sebességre. Ez akkor is csak egy öszvér marad. Jövőre meg már erre sem emlékszik senki.Ahogy olvastam az MTK 6595 már tartalmazza.....
MT6595
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest