Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Ami biztos azaz, hogy a telefon eredeti samsung. Samsung márka boltban vettem.
Minden más amit írtál Kínai...alapvetően apple cuccokat használtam eddig, de szükségem van egy 2 kártyás telefonra ezért vettem ezt és mivel most munkaügyben knt vagyok így itt vettem meg, nyilván jobb áron mint otthon. Persze ha nem tudom rendesen használni akkor kár azért a pár 10e forintért...
Bár remélem nem így lesz...
Egy sima apk file-t letöltöttem, átmásoltam a telefonra és telepítés. Fel is ment, de nem műkszik. Aztán uninstall most nincs rajta. Az imént tettem file skype-ot, ugyanígy letöltöttem, de abből is a második letöltött verzió működött csak az első nem lépett be a fiókba.
Nagyon nem tudok itt vele szórakozni mert a net nagyon lassú és minden értelmes oldal blokkolva van a kínai nagy tesó álltal és vpn-es buherával tudok csak keresgélni, de nem túl stabilan. Viszont ez a google play dolog fontos lenne mert e-nélkül azért nehézkes bármit is feltenni.
Ezzel még szórakoznék egy kicsit csak a magam megnyugtatása végett. Főleg mert két telefont vettem ebből a tipusból, a másikat a feleségemnek. Így a haszon is nagyobb, de ugyanakkor a veszteség is, ha nem lesz teljes értékű a kütyü...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Műszaki rajz készítés
- Formula-1
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár remélem nem így lesz...