Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandi106
újonc
Köszi,pluhm!
a többiektől pedig bocsiii,hogy ekkora kavarodást okoztam.Tényleg én vagyok én..
valóban nyertem,viszont nem vok. fizetett reklámember és kupont sem kaptam.
Egyszerűen csak visszajeleztem,hogy megérkezett a teló,erre megkértek,hogy írjak róla ide véleményt.
Mivel örülök a készüléknek+elégedett vagyok vele ezért írtam is.Azt,hogy nem vagyok egy nagy telefon guru jeleztem-pont ezért lennék kíváncsi egy profibb véleményre..
Akksi:péntek d.e. érkezett,ma reggel kellett töltenem-csináltam vele 72 fotót(lovakról)+2x kb. negyed óra szórakozás a gps-szel(kell hozzá net)+egynéhány hívás lebonyolítása..
ja,pár jó számot is raktam rá-egypárat meg is hallgattam.
Áfa,vám:én is úgy tudtam,hogy áfát kell rá fizetni,a postai vámügyintézés kért is adategyeztetést,ahol leírtam,hogy nyereményről van szó..belinkeltem az érték igazolása miatt a terméklapot+az egyebek miatt a nyerteslistát-a vége az lett,hogy nem kellet fizetni..azt pedig én sem értem,hogy miért lett fiús a képem---én cicát választottam

Sziasztok! -
RVR400
veterán
Már Te is kezdesz gyanús lenni....

(#80982) pluhm: Az aztán valószerű, hogy valaki beregisztrál, ki sem tölti rendesen az adatlapját, a képét megváltoztatja egy fiúsra, miközben lány, és ilyen szöveget ereszt el csak úgy... Majdnem elhittem.

(#80988) motrola: A mixeshopot nem biztos, hogy ajánlgatni kellene...
-
WOT-H-A-C
veterán
Vagy te vagy vak!!Dobd el azt a szemüveget!!

Na de viccet félre téve ahogy te megtaláltad 1 perc alatt ezt a táblázatot nyilvány AntelifeHungary2014 is tud róla....De részemről ez csak egy "magas labda" volt lecsaptam ennyi...
De ha mégsem volt igazam akkor
Pandi106:
Kedves P.Andrea!! Elnézést kérek ILLETLEN viselkedésem miatt és remélem nagyon sok örömét fogja lelni eme fantörpikus készülékben!!!
Tengermély Hódolatom!
T.M

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valóban nyertem,viszont nem vok. fizetett reklámember és kupont sem kaptam.