Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Ilyenkor azt történik, hogy ha megfogják a vámon a garizott telefont akkor a következő dokumentumokat kéri tőled a posta.
Tisztelt xxxxx Tamás.
Először is szükséges a előző vámkezelési okmányok beküldése. A vissza küldéskor kitöltött postai feladó vevényre és a feladó nyilatkozatára miszerint garanciális javítás történt.
Ezeket az okmányokat akkor tessék beküldeni ha kap tőlünk egy értesítő levelet.
Tisztelettel.
xxxxxxxxxxxxxxxx Tünde
Magyar Posta ZRT
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Email:postaimport@posta.hu
A probléma több szálú. Először is egy nyomtatványon fogadták csak el az eladó nyilatkozatát - természetesen magyarul (
), amit elég nehéz volt a kínaival kitöltetni. Másodszor problémáztak rajta, hogy akkor most az hiteles-e vagy sem (ezt végül kidumáltam). Végül az ultimate indok, amivel elutasították a kérésem új ÚJRA BEFIZETTETTÉK A VÁMOT (elsőre is fizettem), hogy nem tudtam PAPÍR FORMÁTUMBAN átadni a visszaküldés feladóvevényét (mert már kidobtam...
). Próbáltam érvelni, hogy a rakszám megvan, ergo a posta rendszerében láthatják, hogy én adtam fel a 17. kerületi rákoskerti postán ekkor és akkor. Azt ők lexarják, szerezzek a postától igazolást. A posta meg elhajtott, hogy ők nem tudják ezt megoldani. Ééééés ennyi.Mivel te elsőre nem fiezttél vámot másodszorra 100%, hogy fogsz, ha fennakad.
-
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de egy ismerősöm pont így járt Kínából rendelt készülékével.
Mikor megvette, megúszta a pluszköltségeket, mikor szervizből jött vissza, megfogták, fizetnie kellett. -
Laza...
addikt
válasz
bodnarzoltan
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), amit elég nehéz volt a kínaival kitöltetni. Másodszor problémáztak rajta, hogy akkor most az hiteles-e vagy sem (ezt végül kidumáltam). Végül az ultimate indok, amivel elutasították a kérésem új ÚJRA BEFIZETTETTÉK A VÁMOT (elsőre is fizettem), hogy nem tudtam PAPÍR FORMÁTUMBAN átadni a visszaküldés feladóvevényét (mert már kidobtam...