Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
A Xiaomi Hongmi név még ha annak, aki nem ismeri furcsának is hangzik, de legalább őszinte: ez a név felvállalja a maga kínaiságát. Ráadásul jelentéssel is bír. Azaz látszik, hogy foglalkoztak már a névadással is, tehát van bennük igényesség.
Ugyanakkor pl. egy Bluboo-nak, Doogee-nak sem kínaias sem nyugatias hangzása nincs és kétlem, hogy jelentenének bármit is.Értem én, hogy ez a névszimpátia erősen szubjektív, de nyilván te sem bíznál egy akármilyen nevű vállalkozásra egy fontos neked fontos munkát.
(#78847) b0bcat
Én nem találtam rossznak a nevet, bár kicsit marketingesen "nagyképű", de annyi meg talán kell is. Persze a név hordozta/sugalmazta ígéretet be is kell váltani, addig valóban tűnhet akár olcsó trükknek is ez a névválasztás: jó terméket kell tenni a jó név mögé. A nyugati piac megcélzásához mindenesetre kifejezetten jó névválasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest