- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #77105 üzenetére
Szerintem annyira nem vész az (akku)helyzet. Célszerű lenne csinálni egy antutu battery tesztet, hogy lássuk, mennyire fogyaszt többet az 1S. Szerintem, mivel a komponensek nagy része azonos, kivéve a SoC-ot, ezért max. 20-30% különbségre tippelek, ami a napi használatban ugyanazt jelenti: minden este töltőre kell dugni az én jellemző használatom mellett.
Szerintem jelen állás szerint nem érdemes sima hongmit venni. A Qualcomm csak a fogyasztásban nem veri az MTK-t, egyébként minden másban igen. Jobb támogatás, jobb minőségű driverek, gyorsabb. Árban pedig ugyanott van. Aki hosszú üzemidőben gondolkodik, az vegyen nagy aksis telefont, vagy egy külső akkut, vagy pótakkut.
És nem akarok flamet generálni, de akinek fontos a GPS, az ne kössön kompromisszumos megoldást az MTKs Hongmival, ha ugyanannyiért vehet normálisat is.A gombok tényleg nem világíanak, de napfényben tényleg olyanok, mintha izzanának, jól eltalálták hozzá a festéket
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest