Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
&prodata: Kamerában és akksiban is csalódás volt számomra a nexus4. Használtam Huawei P6-t, hát kamerában és akksiban veri a nexust elég rendesen, viszont tény, hogy a Nexus 4 után minden mikro laggot észre veszek.
Használtam majd 1 évig a telefon mellé hordozható akksit, de már meguntam. Kicsit felidegesített, hogy egy jelenleg 60 (amikor vettem 87 ezer volt) ezer forintos telefonhoz, pótakksit kellett hordani, mert merült mint egy búvár.
Ha kínai fronton nincs alternatíva, akkor sajnos tovább kell keresgélnem, de még egyszer nem szívesen adok ennyi pénzt telefontért, ezért is gondoltam valami kínai csodára.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Wars Outlaws teszt
- Napelem
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest