- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
cappa72 #7533 üzenetére
Ezt az ötletet én is támogatom! Sőt kérné egy vállalkozó szellemű "témamestert" hozzon létre Lenovo A789. Én etotalk-tól rendeltem 1tegnap hajnali 1kor, majd ma délelőtt 11-kor kaptam egy e-mailt, hogy feladták és meg is jött a tracking szám. Most néáztem a DHL-en megjárt már két Kínai várost, és ma nyolckor Hong-Kongban a vámkezelés is megvolt! Most már nagyon izgulok!
Egyébként azóta ma kaptam két helyről is választ, ahol három napja tettem fel a kérdésemet a telefonnal kapcsolatban. Egyik helyen 10, a másikon 22 USD-vel lett volna olcsóbb! Bár az etotalkos drágább árban benne van kb. 1USD képernyővédő, 6USD biztosítás és 5USD etotalk MOD ROM, root és anti china app... Ezek alapján nem is volt drágább.. A szoftveres dolgokban kicsit kételkedek, mert a megrendelés és feladás között alig telt el egy munkanap...
Ebay-ról már a tokot is megrendeltem, ingyenes szállítással, azt is feladták már! Még memóriakártyát kell szereznem! Mobil használathoz megéri a Class-ok (2 4 6 10) közötti felár? Melyik az elégséges?
@pmikloska: nekem megérte, mert ez a készülék árához képest kevesebb mint 3%...
Egyébként etotalk ezt írja róla: We offer Shipping Insurance US$ 5.99 to protect your package against any lost shipments. Any missing issues reported, we will reship your order immediately after verification.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest