Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz cappa72 #7533 üzenetére

Ezt az ötletet én is támogatom! Sőt kérné egy vállalkozó szellemű "témamestert" hozzon létre Lenovo A789. Én etotalk-tól rendeltem 1tegnap hajnali 1kor, majd ma délelőtt 11-kor kaptam egy e-mailt, hogy feladták és meg is jött a tracking szám. Most néáztem a DHL-en megjárt már két Kínai várost, és ma nyolckor Hong-Kongban a vámkezelés is megvolt! Most már nagyon izgulok! :))

Egyébként azóta ma kaptam két helyről is választ, ahol három napja tettem fel a kérdésemet a telefonnal kapcsolatban. Egyik helyen 10, a másikon 22 USD-vel lett volna olcsóbb! Bár az etotalkos drágább árban benne van kb. 1USD képernyővédő, 6USD biztosítás és 5USD etotalk MOD ROM, root és anti china app... Ezek alapján nem is volt drágább.. A szoftveres dolgokban kicsit kételkedek, mert a megrendelés és feladás között alig telt el egy munkanap...

Ebay-ról már a tokot is megrendeltem, ingyenes szállítással, azt is feladták már! Még memóriakártyát kell szereznem! Mobil használathoz megéri a Class-ok (2 4 6 10) közötti felár? Melyik az elégséges?

@pmikloska: nekem megérte, mert ez a készülék árához képest kevesebb mint 3%...
    Egyébként etotalk ezt írja róla: We offer Shipping Insurance US$ 5.99 to protect your package against any lost shipments. Any missing issues reported, we will reship your order immediately after verification.

Új hozzászólás Aktív témák