Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
interstate76 #69933 üzenetére
Szia!
Nem azon rágtam be, hogy "van olyan lúzer" hanem azokon az okos hozzászólásokon amik egyértelműen kijelentik, hogy csak a 2Gb az ami használható! Ha visszaolvasol rengeteg telefont azzal húznak le, hogy "csak 1Gb RAM van benne az kevés" nem tudom az utóbbi hetekben hányszor olvastam! De nagy részüknek fogalma sincs arról hogy mit is jelent a RAM. Na de hagyjuk is...................
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gran Turismo
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest