Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
diegho #69662 üzenetére
Tudom,d e mint írtam a teljesítmény nekem nagyon másodlagos csak netezésre és levelek szinkronizálására használnám. Őszintén a mostani 1 GHz es 1 magos sok éves telom is elég lenne ha 1 GB RAM lenne benne. Viszont nincs így multi tasknál meghal. Mikor face dropbox skydrive outlook gmail és egyébb cuccok mennek a háttérben és benyitok egy komplexebb weblapot akkor azért megszenved vele mert elfogy a RAM. Viszont játszani egyáltalán nem szoktam és nem is akarok ezért teljesen fölösleges lenne nekem az atomerőmű. Aránylag kicsi telefon kéne ami kétkártyás és minőségi kinézete van valamennyire, bírja a strapát a kulcsokat és a karcokat. (nem szeretek kijelző védőfóliákkal bajlódni sem se tokba hordani a telefont) Na meg normális support
Hajlandó vagyok 300 dodot is kiadni érte, ha ezeknek a paramétereknek megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest