-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
margithid #68318 üzenetére
MIUI passz, nekem nem tetszik a felülete.
W8/1GB/4GB-m van (HD-s, a fullHD-ről lebeszéltem magam), nem nagyon akadozik, pedig fel van díszítve a karácsonyfa rendesen. BT-n szokott előfordulni, hogy 3-4 nap erős használat (zenehallgatás, időben sok net [opera classic], esetleg mx playeres filmnézés, naná hogy kínai filmeket, lehetőleg eredeti hanggal BT-n, felirattal
után a poweramp fél-egy mp-re ki-kihagy. Mem takarítás (MemoryCleanUp, W100-ból átmentve, de a gravitybox-é is jó) után általában megjavul, de ha nem, reboot után mindig.
Az xposed fw telepítése után mintha egy kicsit lassult volna, de még mindig majdnem olyan gyors, mint újonnan. Csak a gravitybox-ot használom vele, pár extra funkciót: lock képernyőn a home kapcsolgatja a zseblámpát, power menü eltüntetése lock képernyőn, az egyébként hiányzó TTS menü pótlása (svox+mariska, nekem még olasz1ben is elég hangos 300%-ra állítva), valamint a hiányzó sim2 üzenet eltüntetése (csak 1 sim-mel használom jelenleg1 sim-es telcsi teszt alapján nem tetszett, zopo c2 vagy thl w8 volt a befutó, az első mtk-s telefon az alca918d [a lányomé volt 6 évesen, csak játszott meg néha felhívta a rokonait: mama1&2, anya] után, de eléggé pozitív volt, hogy merjek rendelni egy ThL-t. Gari miatt engem itt meg szoktak kövezni: mo-i gari beázásra, törésre általában nem jó, akkor meg nem mindegy, hogy kínai a gari is ? Az ára fele/harmada egy hasonló képességű, de új telcsinek. Használt nálam nem játszik, a kinőtt/levetett ruhákat már a szocban is utáltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Fogyjunk le!
- BestBuy ruhás topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest