Hirdetés
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
albi31
üzenetére
Szia! A helyedben én megnézném azt a készüléket
Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.
Ja megnéztem a leírásokat a linken én sehol nem találom a leírásban a dual aktive kifejezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.