- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Fél évig használtam az UMI X1S-t.
Nem rossz telefon, ugyanazok a gyengéi mint a többi kínai telefonnak: Kamera, GPS.Végén ennél a ROM-nál kötöttem ki: Needrom
A kamera ebben már "jó" volt (a videoja kifejezetten szép) illetve 20-30 mp alatt fixált a GPS (Néha elveszítette a jelet, de alapvetően tartotta).
Írtam rá egy alkalmazást, mely az AGPS-t befrissítette maximum óránként, ha olyan alkalmazás indult el, ami használni akarta a GPS-t.Végül eladtam, de akinek nem kell a GPS maximálisan, annak egy jó telefon lehet. Meglepett, hogy karcolódik GG ellenére a kijelzője, ezért a küldött fólia kényszerből felugrott rá.
Jah még annyi eszembe jutott, hogy telefon kihangosítón (bluetooth) hívás fogadásakor néha eldobta az egész hálózatot, majd újraépítette.
Ha én hívtam kihangosítón keresztül, akkor nem csinálta (és ezt az összes ROM-al produkálta)...Ki érti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest