- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
Komoly ember vagy. Miért nem mész máshova mást szórakoztatni?
Ritka egy idegesítő ember vagy, nem veszed észre?
Amugy van nálam egy Thl W8. Szükségből ezt használom.
Mig nem találok másikatA gps full reset után net minden nélkül,max fél perc özön holddal.
A hárombetüs se téved el vele, pedig sürün használom, még betonrengetegbe se.
Cappa.-val meg szerintem ne vitázz, attól a szinttől Te piszok messze vagy.
Bocsánat de ez kijött.( a bocsánat nem neked szólt)üdv
-
mong08
tag
Bameg én telefonálni vettem kínait.. És akár elhiszed akár nem lehet vele telefonálni...
Az meg hogy neked nem megy a GPS na bumm... Ott a nexus7 navigálj azzal.. Nagyobb kép jobban látod..Gondolom az autód meg csak elbírja,nem kell kézben tartani troll módjára...
A személyeskedést,pedig légy szives mellőzd, én sem hülyéztelek le,pedig lehet sokan tapsoltak volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest