Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Köszönöm az infót.
Néztem már ezt is, de pont ahogy írtátok a garancia érvényesítése kérdéses számomra. Néztem már több ócsó telefont is, amik még nem annyira közismertek, de jó ha tudom, hogy hiba esetén van hova leadni MO-on.Egyébként beltartalomban és árban lehetne gyengébb is mint a minta ként felhozott L9 II.
Megfelelne qHD is, de az IPS kijelző nekem nagyon bejön. A 2 nap közeli üzemidő miatt kellene +2000 mAh.
Még az LG F6 felelne meg a paramétereknek alulról.
Nem vagyok LG fan, csak ez dobta ki több telefon kereső is.Pl.: (#62591) diegho után
Jelenleg melyik telók számítanak best buynak az olcsó kategóriában nem tepsi méretben? 4 mag, jó gps, minimum qhd 4.5" - 5.0" és 1GB ram ami kellene, mondjuk egy 6582-es procival.Nehéz jó mobilt találni most középkategória szegmensben ilyen Euro/Ft árak mellett.

Ami még fontos lenne a kompakt méret. Mindegyik itt száll el, a Hongmi már csak 137 mm. Az L9-ben ez a legszimpibb: csak 129 mm!
Jelenleg egy céges a Desire X-em, ebben a tárcsázó tetszik legjobban, a prediktív szövegbevitel. A MIUI-ban is ez tetszett többek között.
(#62603) sfbukfenc
Dögös és ráadásul egyedi is! Pont tegnap néztem, de a fránya méret ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jót tudsz Te is belinkelni, bárhonnan olcsóbb. Még tőlem is