Hirdetés
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Video digitalizálás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
Novicsok
üzenetére
Igen sajnos,mindenütt vannak csalók :-(
Németeknél különösen sokan vannak.
A PayPal megvéd,nekem is 2-er volt bajom eladóval,de az ügyem (és másoknak okozott kár miatt!) nem sokáig maradt ,,Eladó" az illető!Sir Csimbók!
Honnan is rendelted?
hungobungo!
Szerintem is elírás a telefonkönyv,ez is memória függvénye,régebben tényleg korlátozva volt,de,ha jól tudom az Androidnál nem.
Apropó...a 2.kérdésemre nem válaszoltak (hootablet),amiben megkérdeztem,hogy komoly Cég-e,mert sok szélhámos cég van a világon és állják-e a szavukat.
Kiváncsi vagyok,hogy erre mit lépnek és mikor,most reggel megírtam a 3. kérdésemet is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest