-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
citkar #61041 üzenetére
Épp ezt mondom én is, amit írtál.
Abban igazad van, hogy ha a sufnigsm nem közli, hogy a gariztatás folyamata (ha lesz) milyen lesz, az már tényleg - enyhén fogalmazva - nem szép dolog, de ha az ember egy kicsit utánajár, akkor rögtön tudja/látja, hogy mi is a helyzet.
aytukabozs: Oké, vállalom, hogy átsiklottam egy 100(!) hsz-szel korábban írt, vitaindítón.
Azért ettől még kommunikálunk, max a témától tértünk egy kicsit el.
-
Cpt. Flint
tag
válasz
citkar #61041 üzenetére
de - ahogy te is mondtad, és én is tapasztaltam sajnos - a "hivatalos" garanciás ügyintézés is soxor legalább ugyaneddig tart Mo-on, szóval szinte mindegy. viszont azért elvileg a hazai forgalmazóra nagyobb ráhatásod van, mint egy kínaira; ráadásul hazai pályán vagy, magyarul beszélnek (szintén elvileg
). no persze az általános magyar "jóindulat" és trehányság lehet, hogy kétségesebbé teszi az egész ügyet, mint a kínaiakkal szemben, akik - úgy tűnik - eléggé törődnek a vásárlói elégedettséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest