Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
RVR400 #59976 üzenetére
Nem tudom neked mit küldtek. Nekem ló...szt.
Ha azt amit rendeltél akkor szuper.
Csak azt írtam ami velem esett meg. Nekem még jan 17-én is azt írták hogy restock. Te biztos abból a 100db ból kaptál ami volt nekik. Én inkább visszakértem a pénzem, mert úgyis paypal dispute lett volna belőle, mert a 45 nap alatt nem érkezik meg a telefon.
Majd írj róla te is hogy mik a tapasztalataid a telefonnal. Még mindig tetszik, de már más is képbe jött.
-
czaczaczacza
csendes tag
válasz
RVR400 #59976 üzenetére
Én dec.24-én rendeltem az iNew v3-at a Pandától. Szinte naponta kérdeztem hogy mikor küldik mindig csak hitegettek... akkor telt be a pohár a múlt héten amikor azt írta hogy még 8-10 munkanap ami ugye beleesik az ünnepekbe és amikor rákérdeztem hogy akkor hogy akarod küldeni???? szó nélkül visszakaptam a pénzem!!!
Panda meg a hozzáállás egy nagy MINUSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest