-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy egy normális kínai eladó sokkal segítőkészebb, megértőbb és rendesebb, mint pl. egy magyar. És nem csak azért mert negatívot jelölhetek.
Idehaza nagyon rossz garanciális javításos rossz élményem van. Hiába van 20-30 km-re a szerviz, ha 3szor vissza kell vinnem, hogy még mindig rossz és legyen szíves javítsa már meg. Az időben és pénzben is felér azzal, mintha egyszer kínába elküldöm és rendesen megjavítják vagy cserélik.
Arról nem is beszélve, hogy több helyen alkalmazzák azt, bizonyos termékekre, hogy semmisítsed meg fényképezd le és küldenek egy újat.Eddig kb 3-4szer vásároltam vateráról és egyszer sikerült is egy hülyét kifognom, megemlítem, hogy németből ipari mennyiségű csomagot küldözget hazánkba, mégis egy mogorva, beképzelt, undorító alak, aki lenézi a vásárlóit. Ebay-en rengeteget vásároltam és semmi gond nem volt eddig, egyszer adták fel késve a csomagot, de vissza is utalta a pénzemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- iPhone topik
- CIS - Comodo Internet Security
- OLED TV topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Battlefield 6
- Windows 10
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest