- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5429 üzenetére
Ez a megosztás érdekelne engem is.Bár találtam a neten egyet,de sosem baj ha több verziószámú prrgi is van tarsolyban:-)
Kösz előre is. -
DJGABI
addikt
válasz
Logout-on lehet offtopic-ba írni, meg szerkesztgetni, egyszerűbb mint itt, vagy csak ezért egy külön blogot regelni.
-
kugli81
aktív tag
válasz
Hát lehetne egy általános leirás én pl: kb annyit értek egyenlöre az androidos telokhoz ,hogy leszedem netről a cuccokat és feltelepitem ,de hogy metés visszaállitás saját rommal ilyesmi nem igazán menne és még szerintem van egy csomó dologk amit nem árt ha valaki vesz egy új telót és tud róla . Majd kitapasztalom vagy kérek segitséget csak nem akarom megszivni azaz mégis csak másolat és nem akarok a neten keresgélni majd hozzá mindent hanem lementeni a sajátját hogy hardver hibán kivül a szoftveres gondokat legalább meg tudjam oldani nem akarok kinába postázgatni
Egy kinai tablet fekszik nálam éppen mert fogalmam sincs hozzá milyen rom kell rá nem találok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest